Culoarea reală a produsului este la fel ca cea din fotografiile prezentate în site sau pot exista unele diferențe de culoare/nuanță?

Echipa noastră face toate eforturile în a prezenta cât mai bine culorile produselor în site, totuși pot exista situații în care nuanța culorii produsului poate fi puțin diferită față de nuanța afișată în site. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare/nuanțe între cele afișate pe monitorul/dispozitivul dvs. și cele ale produselor, din cauza particularităților acestora.

Nu se potrivește mărimea?

Nu este nicio problema, echipa noastră vine în sprijinul dumneavoastră și vă pune la dispoziție schimbarea mărimii produsului dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:
Solicitarea schimbului să se facă în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;
Produsele trebuie returnate în aceleași condiții în care au fost primite, fără urme de uzură, ambalate într-un ambalaj suplimentar de protecție (sac plastic/pungă/folie) și cu etichetele originale.
Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, puteți returna produsul în vederea efectuării schimbului.
Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne contactați la numărul de telefon 0743 828 887 și să ne informați că doriți schimbarea de mărime a produsului/produselor comandate.
Plata transportului va fi suportată de către dumneavoastră.
În cazul în care produsul comandat nu mai este disponibil în stoc, vă puteți orienta către un alt model, valoarea produsului achiziționat inițial va fi scăzută din valoarea noului produsului ales și va fi expediat către dumneavoastră, taxele de transport fiind suportate în totalitate de compania noastră. Valoarea noului produs trebuie să fie egală sau mai mare cu valoarea produsului returnat.
Doriți un alt model sau culoare?
Dacă vă răzgândiți asupra culorii sau modelului, echipa noastră vă pune la dispoziție schimbarea culorii sau a modelului comandat, doar dacă sunt respectate următoarele condiții:
Costurile de transport  vor fi suportate de dumneavoastră.
Solicitarea schimbului să se facă în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;
Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat (rugăm ca, pe cât posibil, să trimiteți produsul în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, deoarece și ambalajul conține elemente de autenticitate ale produsului și producătorului, conferind clientului garanția ca produsul este original).
Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, puteți returna produsul în vederea efectuării schimbului, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați la numărul de telefon : 0743 828 887 și să ne informați că doriți schimbarea de mărime a produsului/produselor comandate.
IMPORTANT
Valoarea produsului achiziționat inițial va fi scăzută din valoarea noului produsului ales și coletul va fi expediat către dumneavoastră taxele de transport fiind suportate de dumneavoastră.
Valoarea noului produs trebuie să fie egală sau mai mare cu valoarea produsului returnat.

Politica de retur/anulare – Doriți returnarea produselor?

Conform art.9 din OUG 34/2014, vă informăm că beneficiați de o perioadă de 14 zile de la primirea coletului pentru a ne informa cu privire la retragerea din contract și returna BUNURILE achiziționate, fără a fi nevoit să vă justificați decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și la art.14 din OUG nr.34/2014.
Pentru detalii suplimentare puteți accesa : ORDONANȚA DE URGENȚĂ NR.34/2014 .
IMPORTANT
• Solicitarea returnării produselor să se facă în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;
• Produsul / produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate (rugăm ca, pe cât posibil, să trimiteți produsul în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, deoarece și ambalajul conține elemente de autenticitate ale produsului și producătorului, conferind clientului garanția că produsul este original).
• Produsele achiziționate sub formă de pachete speciale sau care beneficiază de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub formă de pachet sau împreună cu produsul cadou.
• În cazul în care achiziția generează un cupon cadou, și acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuată cu scăderea valorii cuponului.
• În termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea coletului în depozitul nostru vă vom rambursa suma reprezentând valoarea produselor returnate de dumneavoastră în contul specificat.
• Costul de transport al curierului în cazul returului produsului/produselor va fi suportat în totalitate de client. Produsul/produsele pot fi returnate doar prin curier rapid.
• Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.
• Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, puteți returna produsul în vederea recuperării prețului achitat pe produsul respectiv, tot ce trebuie să faceți este să completați FORMULARUL de mai jos și sa ne contactați la numărul de telefon : 0743 828 887 și să ne informați că doriți să returnați produsele achiziționate.
Nu acceptăm colete de la POȘTA ROMĂNĂ sau colete cu RAMBURS.

Produse personalizate individual ! ! !

Produsele care au fost personalizate la cerere cu data/numele/desenul cerut de dvs. nu se pot returna sau schimba.

Cum pot să comand?

 • Prin plasarea unei comenzi direct pe website-ul nostru
 • Telefonic – Ne puteți contacta telefonic pentru a plasa o comandă la numărul de telefon: 0743 828 887  în intervalul orar : Luni – Vineri 09.00 – 18.00

Cum plătesc?

RAMBURS – Plătești coletul în momentul în care curierul ți-l livrează.

PLATĂ CU CARDUL PRIN MOBILPAY – plătești cu cardul de credit/debit în regim 3D Secure

Politica de livrare a produselor / Cât costă livrarea produselor ?

 • Taxa de livrare este de 20 lei, indiferent de localitate, km suplimentari și greutate.
 • La cerere vă putem oferi posibilitatea să vă livram cu orice altă firmă de curierat aleasă atâta timp cât costul transportului este asigurat de dvs.
 • La comenzi egale sau mai mari de 250 lei, livrarea este GRATUITĂ.

Livrarea se efectuează prin intermediul curierului rapid într-un termen de 3-5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii, în funcție de stocul nostru. Dacă produsul comandat nu este pe stoc, veți primi un telefon/e-mail prin care vi se va comunica noul termen de livrare.

Dacă plasezi comanda până în ora 15:00, aceasta va fi procesată și predată curierului în aceeași zi. Dacă este plasată după ora 15:00, comanda este procesată și trimisă în următoarea zi lucrătoare.

Imediat după finalizarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare în care o să găsiți toate datele coletului dumneavoastră.

Pentru comenzile efectuate începând cu sâmbătă, ora 12.00, până duminică, procesarea va începe în următoarea zi lucrătoare, iar livrarea se va face într-un termen de 1-2 zile lucrătoare de la data primirii e-mail-ului de confirmare.

Politica de Confidențialitate / GDPR / Informații privind siguranța datelor clienților

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679) pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date,  BEBEKO are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Prezenta declarație privind protecția datelor se aplică doar pentru BEBEKO.ro, însă nu și pentru pagini controlate sau operate de terți. Vă rugăm să verificați declarațiile privind protecția datelor ale paginilor web controlate sau operate de terți, deoarece aceste pagini web nu se află sub controlul nostru și Licurici Studio nu își asumă răspunderea pentru conținutul acestora și măsurile acestora privind protecția datelor.

Securitatea datelor

Pentru protecția datelor dvs., BEBEKO a luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja aceste date în special împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Măsurile adoptate sunt verificate în mod regulat și sunt adaptate constant la stadiul tehnicii. În cazul unei încălcări a protecției datelor dvs. cu caracter personal, care se estimează că vor avea drept consecință un risc major pentru drepturile și libertățile dvs., vă vom notifica imediat, pe cât posibil într-un interval de 72 de ore.

Prelucrarea datelor minorilor

Vă punem în vedere în mod expres că toate prelucrările de date cu caracter personal se referă în mod exclusiv la persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. Utilizarea sistemelor și a instrumentelor, precum și a rezultatelor procesării datelor utilizatorilor care nu au această vârstă minimă este interzisă fără acordul părinților/tutorilor. În cazul în care are totuși loc o procesare a datelor cu caracter personal, vom sista procesarea acestor date odată cu luarea la cunoștință a acestui fapt.

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele furnizate de utilizator
Datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi conform prevederilor legale în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. În cazul în care corespondați cu noi sau completați un formular cu date pe pagina noastră web, vă rugăm să aveți în vedere faptul că datele menționate de dvs. pe formularul respectiv vor fi prelucrate în scopurile descrise în continuare.

Prelucrări ale datelor pentru care nu este necesar consimțământul – Formular de contact:

La trimiterea formularului de contact respectiv, vor fi prelucrate datele dvs. cu caracter personal din categoriile* (date de contact și de identificare, precum și textul solicitării dvs.).

Scop: Răspunsul la solicitarea dvs.
Temei: Interes legitim de a prelucra individual întrebările dumneavoastră și de a putea răspunde credibil.
Durata de stocare: 12 luni
Consecințele refuzului: în situația în care nu furnizați aceste date, nu ne veți putea contacta și nu vă vom putea furniza informațiile solicitate.
Prelucrări ale datelor pentru care este necesar consimțământul – Formular de înregistrare:

La trimiterea formularului de înregistrare respectiv, vor fi prelucrate datele dvs. cu caracter personal din categoriile* (date de contact și de identificare, adresa de livrare, etc.).

Scop: Pentru a vă oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat
Temei: Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite.
Durata de stocare: 12 luni
Consecințele refuzului: în situația în care nu furnizați aceste date, nu vă veți putea înregistra pe site și nu veți putea efectua comenzi.
Datele colectate de noi
Colectăm datele cu caracter personal (adresa IP) în mod automat prin utilizarea de Cookie-uri.

Care sunt drepturile dvs.?

În conformitate cu Legea federală de protecția datelor (în România și Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date), puteți face uz de următoarele drepturi cu privire la procesarea datelor cu caracter personal:

 • Dreptul la informații – puteți solicita o confirmare a procesării datelor dvs. personale și a modului în care acestea sunt utilizate.
 • Dreptul la corectare – puteți solicita oricând corectarea sau completarea datelor cu caracter personal incomplete sau incorecte.
 • Dreptul la ștergere – puteți solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal dacă scopul pentru care acestea au fost colectate nu mai există, dacă procesarea acestora contravine prevederilor legale, dacă procesarea acestora afectează în exces interesele dvs. sau dacă procesarea se bazează pe acordul dvs., acord pe care l-ați revocat. Trebuie să rețineți că pot exista și alte motive care să împiedice ștergerea imediată a datelor dvs., de exemplu, perioade obligatorii de arhivare, pretenții, exercitarea sau apărarea unor drepturi legale etc.
 • Dreptul la limitarea procesării – aveți dreptul să solicitați o limitare a procesării datelor dvs. cu caracter personal în următoarele cazuri:
  – contestați corectitudinea datelor dvs., acest lucru survenind pentru un termen, care ne permite să verificăm corectitudinea datelor dvs.
  – procesarea datelor dvs. cu caracter personal contravine prevederilor legale, dumneavoastră vă opuneți însă ștergerii acestora si solicitați o limitare a utilizării acestor date
  dacă nu ne mai sunt necesare datele dvs. cu caracter personal în scopul prevăzut, dumneavoastră însă mai aveți nevoie de aceste date în scopul executării, exercitării sau apărării unor pretenții legale ați contestat procesarea datelor dvs.cu caracter personal
 • Dreptul la transmiterea datelor – ne puteți solicita să vă punem la dispoziție datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, uzual și lizibil prin mijloace tehnice, în măsura în care procesăm aceste date în baza acordului dvs. sau pentru executarea unui contract între noi, prelucrarea făcându-se prin procese automatizate.
 • Dreptul la contestare – în cazul în care procesăm datele dvs. cu caracter personal pentru îndeplinirea unor sarcini de interes public, pentru exercitarea unei autorități publice sau în cazul în care facem referire la necesitatea de apărare a unui interes legitim, puteți contesta procesarea acestor date, în măsura în care există un interes legitim prevalent în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal. Puteți oricând să revocați acordul pentru transmiterea de mesaje publicitare fără indicarea unui motiv.
 • Dreptul la reclamație – dacă sunteți de părere că am încălcat prevederi ale dreptului european în procesarea datelor dvs. cu caracter personal, lezând astfel drepturile dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a putea clarifica întrebările dvs. Bineînțeles că aveți dreptul să vă adresați Autorității Romane pentru Protecția Datelor, respectiv unei autorități europene de supraveghere.
  Aceste drepturi pot fi exercitate direct fața de BEBEKO printr-o notificare la adresa de e-mail contact@bebeko.ro

BEBEKO nu dezvăluie datele dvs. personale către terțe părți. Vă prețuim încrederea și depunem toate eforturile pentru a vă proteja datele.

Dreptul de a modifica politicile cu notificare prealabilă

BEBEKO își rezervă dreptul de a-și modifica politicile de confidentialitate în orice moment în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor. Vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectam și modul în care le utilizăm.

Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastra de confidențialitate, nu ezitați să ne scrieți pe adresa de e-mail contact@bebeko.ro.

 

Date de contact

NECULA & PACO IMPEX SRL

CUI: 28114170

J40/2392/02.03.2011

SEDIU SOCIAL: București, Sector 4, Str. Cheile Turzii nr. 56